Om oss

Midtfylket Entreprenør

Siden Midtfylket Entreprenør AS ble grunnlagt i 2018 har vi hjulpet våre kunder med å gjøre deres prosjekter til virkelighet. Vi legger vår stolthet i å tilby faglig kompetanse og god service, uansett størrelse på prosjekt. Våre håndverkere er lidenskapelig opptatt av faget og å oppnå et best mulig sluttresultat. Vi lytter til våre kunders behov og bidrar med faglige råd, slik at byggeprosessen og dens avgjørelser skal bli enklest mulig for deg. Og som forhandler av Norgeshus kan vi vise til en rekke hus- og hyttemodeller som er en kilde til inspirasjon og visualisering av drømmeboligen din. I tillegg til hus- og hyttebygging utfører vi oppføring av næringsbygg, leilighetsbygg og rehabiliteringsprosjekter. For oss i Midtfylket Entreprenør er ingen prosjekter for små eller for store, og i samarbeid med våre dyktige arkitekter og ingeniører er vi klare til å ta fatt på ditt neste prosjekt.

Tjenester

Illustrasjonsbilde, hus

Hus og Hytter

Som en del av Norgeshuskjeden har vi en rekke hus og hytter for en hver smak i våre kataloger.

Entreprenør

Vi i Midtfylket Entreprenør utfører prosjekter av næringsbygg, leilighetsbygg, offentlig bygg og rehabilitering.

Produksjonshall

Med vår egen produksjonshall har vi kapasitet til å produsere klimavegger, gulv og takelementer for internt bruk og for eksterne kunder.

Vårt team

Siden Midtfylket Entreprenør AS ble grunnlagt, har vår bedrift vokst og det har også vårt team. Vårt team består idag av 19 dyktige ansatte som er opptatt av høy kvalitet og riktig utførelse. 

Bilde, Daglig Leder

Ola Rolfstad

Daglig Leder/Prosjektleder
ola.rolfstad@norgeshus.no
94 02 50 32

Bilde, Styreleder

Jan Petter Hansen

Styreleder/Prosjektleder
jan.petter.hansen@norgeshus.no
40 40 02 05

Våre lokale leverandører

Midtfylket Entreprenør har fokus på det lokale næringslivet, og samarbeider med en rekke lokale aktører i utførelsen av våre prosjekter. 

Oversikt, leverandører

Våre sertifiseringer