Personvernerklæring

Retningslinjer for personvern

Midtfylket Entreprenør AS logger trafikken på mfentreprenor.no anonymt. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg.

Google Analytics 

Midtfylket Entreprenør bruker Google Analytics, en tjeneste levert av Google, Inc. Verktøyet gir oss rapporter som vi bruker til å analysere og forbedre brukervennligheten på vårt nettsted. 

For å måle bruken av nettstedet og gi oss rapporter samler Google Analytics inn informasjon vi informasjonskapsler. Informasjonskapsler er tekstfiler som lagres i minnet til nettleseren til de som besøker nettstedet. Disse bidrar til å gi oss informasjon om blant annet hvilken nettleser du bruker, hvordan du fant nettsiden vår og hvilke undersider du besøkte på mfentreprenor.no. 

Google Analytics samler inn IP-adressene til brukerne av nettstedet. En IP-adresse er en identifikator som blir tildelt hver enhet som kobles til internett. For å kunne skille brukere fra hverandre, er Google Analytics avhengig av denne informasjonen. Etter Google Analytics har samlet inn IP-adressen anonymiseres disse, slik at besøkende på vårt nettsted ikke kan spores tilbake til en bestemt person eller maskin. 

Hvordan deaktivere informasjonskapsler?

Ønsker du ikke at informasjonskapslene skal lagres i din nettleser, må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonen. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelt nettsteder ikke fungerer optimalt. 

Linker til veiledning for å deaktivere lagring av informasjonskapsler:

Safari
Microsoft Internet Explorer
Microsoft Edge
Firefox
Google Chrome

Ønsker du å lese mer om informasjonskapsler, se nettvett.no