Våre tjenester

Tjenester

Midtfylket Entreprenør er din pålitelige partner når det gjelder bygging av hus, hytter og større prosjekter som leilighetsbygg, næringsbygg og andre typer bygg. Vi har lang erfaring innen byggebransjen, og vi er opptatt av å levere resultater av høy kvalitet. 

Entren du drømmer om et nytt hjem, en koselig hytte eller et større prosjekt, kan du stole på at vi håndterer byggeprosessen med profesjonalitet og nøyaktighet. Vi tar oss av alt fra planlegging og prosjektering til gjennomføring og ferdigstillelse. Vårt team av erfarne håndverkere er fokusert på å levere gode løsninger som oppfyller dine behov og ønsker. For å sikre at vi oppfyller dine forventninger, er vi opptatt av å ha god kontakt gjennom prosjektet. 

Ta kontakt med oss i dag for å realisere dine prosjekter. 

Hus og Hytte

Uansett om du ønsker å restaurere og ta vare på din eksisterende bolig eller realisere drømmen om et nytt bygg, kan vi i Norgeshus Midtfylket Entreprenør hjelpe deg. Vi har god erfaring med å bygge boliger for fornøyde kunder. Vårt team er lidenskapelig opptatt av å levere høy kvalitet og utfører arbeidet på riktig måte. 

Som Norgeshus forhandler har vi et bredt utvalg av kataloghus og hytter å velge mellom. Disse modellene er en kilde til inspirasjon og kan hjelpe deg med å visualisere din drømmebolig. Våre dyktige arkitekter og ingeniører står klare til å samarbeide med deg for å skape et hjem som er skreddersydd etter dine ønsker og behov. 

Vi setter fokus på å jobbe sammen med deg gjennom hele prosessen. Ta gjerne kontakt med oss, og vi vil gjøre vårt beste for å forme drømmehuset eller drømmehytte basert på dine premisser. Vårt mål er å skape et hjem som du vil være stolt av, med kvalitet og design som har potensiale til å vare i generasjoner. 

Entreprenør

Midtfylket Entreprenør er en totalentreprenør som også utfører større bygningsprosjekter. Som team har vi omfattende erfaring med å levere næringsbygg, leilighetsbygg og andre typer bygg av høy kvalitet. Vårt primære nedslagsområde er i gamle Buskerud. 

Vi tar på oss prosjekter fra den tidlige utviklingsfasen og fram til ferdigstillelse og salg. Vi baserer oss på kundens behov og fokuserer på å levere gode løsninger som oppfyller kundens behov. Vi setter kundetilfredshet i fokus og jobber hardt for å sikre at hvert prosjekt utføres med god kvalitet, nøyaktighet og effektivitet. Ved å bruke Midtfylket Entreprenør kan du være trygg på at du samarbeider med en pålitelig og erfaren partner gjennom prosjektet.

 

Produksjonshall

Vi har fordelen av vår egen produksjonshall som gjør det mulig for oss å tilby skreddersydde klimavegger, gulv- og takelementer for en rekke byggeprosjekter, enten det er hus, hytter eller leilighetsbygg. Vår dedikerte produksjonshall er utstyrt for å håndtere produksjonen av elementer til våre egne prosjekter med høy presisjon og kvalitet. I tillegg til å betjene våre egne prosjekter, tilbyr vi også produksjonstjenester for eksterne kunder som ønsker å dra nytte av vår ekspertise. Med vår produksjonshall som sentrum for vårt produksjonsarbeid, kan vi sikre at hver eneste vegg, gulv- og takelement er skapt me omhu og oppfyller de spesifikke behovene til hvert prosjekt. 

 

 

Vi jobber for deg

Kontakt oss idag for en uforpliktende samtale om ditt neste prosjekt